tisdag 29 april 2008

British Airways: frukost, lunch, middag

Jag har ätit på British Airways "Berguven i luften". Först blev det ett korvbröd med ost och skinka i. Till det fick man en rätt god mango-apelsinsmoothie och en kopp te. 
Sen blev det middag med kyckling i dragonsås med klyftpotatis och kokta morötter. En ganska god sallad innehöll en boll med nån slags rökt laxröra. Till efterrätt fanns det en kopp Trifle.
Lite senare serverades det ett kvällsmål i form av två trekantiga smörgåsar som var rätt ointressanta. British Airways får ett bra betyg tack vare den sjukt trevliga personalen och den höga servicen ombord: 7/10

fredag 18 april 2008

Arla/Fazer: BufféBerguven har varit på Arlas personalmatsal. Det ligger ute i Stadshagen i industriområdet under motorvägen liksom. Allt är nymålat (nybyggt) och fint. Inget sunkigt så långt ögat kan nå. Det var lite som att äta sig igenom en av Arlas receptsamlingar. Det fanns en salladsbuffé, spaghetti carbonara, kykling i dijonsås med cous-cous och nån slags fetost pannbiff och soppa. Sen kunde man välja mellan tusen olika sorters bröd indelat på hårt och mjukt och till det fanns det tapenade och nånfärskoströra och nån slags ajvar kanske. Gott och trevligt OCH buffé. En sällsynt kombo. Lite minus på att det inte fanns nåt vegetariskt. Efter maten fanns det chokladkaka.

+gott
+trevligt
-inget vegetariskt?
-otydligt bricksystem